Legjobb ashwagandha kapszula

3201
ashwagandha kapszula

Háromezer éve már annak, hogy az ember felfedezte az ashwagandha csodálatos erejét. A jellegzetes illatú, sárga virágos növény a modern világban már kapszulába zárva hódít, megkönnyítve ezzel a hozzáférést. Naponta egyszer, étkezés előtt nagyjából fél órával bevesszük és kész. Hozzá is jutottunk az értékes növényi hatóanyaghoz, mégpedig optimális mennyiségben.

Az egyik legfontosabb ősi gyógynövény az Ayurvédában az ashwagandha. Úgy hasonlít a gyömbérre, mint a testvérek egymásra és értékét ugyanúgy a gyökerében rejti. Mindez azért nagyon fontos, mert ashwagandha kapszulát sok helyen árulnak, csak éppen nem azonos összetevőkkel.

Melyik a legjobb ashwagandha kapszula?

Ez az a kérdés, amire megpróbálunk egyértelmű választ adni. Azt már tudjuk, hogy a gyökér az értékes növényi rész, ebből pedig kiderül, hogy a legjobb ashwagandha kapszula azzal emelkedhet ki versenytársai közül, ha csupán a gyökér kivonatát tartalmazza. A levélre, illetve a teljes növényből készült porra ne tartsunk igényt!

A legjobb ashwagandha kapszula nem növényi por, hanem kivonat. Nem szárított ashwagandha, hanem olyan kivonata az ashwagandhának, ami 8-10-szeres koncentrációt jelent a porral szemben. Egy vizes, tejes oldatban készül és olyan mennyiségű hatóanyagot tartalmaz, amihez a porból tízszer annyit kellene elfogyasztanunk. Egy doboz akár 2 havi adagot rejthet. Ami még fontos, hogy a választott ashwagandha kapszula full spektrumú legyen, se vegyszert, se hígítószert ne tartalmazzon!

Persze állítani mindent lehet egy-egy termékről, elhinni viszont csak a hiteleset kell. A legjobb ashwagandha kapszulának humán klinikai vizsgálatok is igazolják a hatását.

Ilyen termék például az USA medical KSM-66 ASHWAGANDHA® kapszula, melyet glicinnel egészítettek ki. Az egyedülálló KSM-66 Ashwagandha gyökér kivonat szabadalmaztatott eljárással készült egy 14 éves kutatási-fejlesztési folyamat eredményeként. A “Green Chemistry” feldolgozással holisztikusan tudták kivonni az összes gyökéresszenciát, miközben megőrizték annak természetes gyógyító erejét.

Kattints a képre és írd be a képen látható kuponkódot a vásárlásnál, így a kedvezmény is a tiéd lehet!

A kupon az usamedical.hu webáruházban egy alkalommal használható fel a teljes áron értékesített termékekre. Más kuponkódokkal, kedvezményekkel nem összevonható. Akciós termékekre és csomagajánlatokra nem váltható be.

 

Az ashwagandha értékei

Jó tudni, hogy az ashwagandhában természetes módon előfordulnak alkaloidok, vas, kolin és 18 különféle zsírsav gazdagítja. Olyan adaptogén gyógynövény, ami pszichológiailag és fiziológiailag is hatással van szervezetünk működésére.

Az ashwagandha gyökér fogyasztása számtalan előnnyel jár. A stressz okozta problémákat úgy enyhíti, hogy közben a koncentrációra kifejezetten jó hatással van. Ellenállóbbá tesz a stresszel szemben, javítja alkalmazkodó képességünket a külvilág hatásaihoz. Kiegyensúlyozza a szervezet életfunkcióit.

Fiatalítónak tekintik, mert a hormonális egyensúly megteremtésére jó hatással van, így fokozhatja a libiót, javíthatja a termékenységet.

A KSM-66 ashwagandha kivonat hatásainak széles skálája a kutatások alapján:

  • Szorongás, stressz
    A magas koncentrációjú, teljes spektrumú Ashwagandha gyökér kivonat hatására az összes stresszértékelési skálán csökkent a kísérletben résztvevők pontszáma.
    > https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/65999KSM66AshwagandhaInfoNo1.pdf
  • Férfi termékenység
    Az ashwagandha-kivonat alkalmazásának hatására jelentős kedvező változás volt tapasztalható. A férfiak spermaszáma 167%-kal, az ejakulátum mennyisége 53%-kal, a spermasejtek aktivitása 57%-kal, az alanyok tesztoszteronszintje pedig mintegy 17%-kal lett magasabb.
    > https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/66814-KSM-66-Ashwagandha-Testosterone-s.pdf
  • Izomerősítés, rehabilitáció
    Az alanyok izomereje nőtt, tesztoszteronszintje emelkedett, testzsírszázaléka azonban csökkent és kedvezőtlen tünet nem volt megfigyelhető.
    > https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/04/71572-KSM-66-Ashwagandha-Muscle-s.pdf
  • Kardiovaszkuláris egyensúly
    Az asgwagandhát fogyasztó résztvevők mozgásának hatékonysága nőtt, általános egészségi állapota javult.
    > https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/66106KSM66AshwagandhaInfoNo3.pdf
  • Alvásminőség
    A kutatás szerint az asgwagandha hozzájárul az alvásmennyiség és alvásminőség tényleges növeléséhez.
    > https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/66662-KSM-66-Ashw-Info-Lifespan-s.pdf
  • Kognitív képességek
    Egy nyolchetes kísérleti periódus végére az alanyok általános memóriája, logikai emlékezete, figyelemfenntartási képessége, információfeldolgozási sebessége és végrehajtó funkciói egyaránt szignifikáns javulást mutattak.
    > https://ksm66ashwagandhaa.com/wp-content/uploads/2018/02/67207-KSM-66-Ashwagandha-Info-Cognitive-s.pdf

Cikkünk semmilyen módon nem tekintendő terápiás javaslatnak, csupán ismeretterjesztő, informatív jellegű. Ha a fenti tünetek, információk érintenek, mielőtt bármit is tennél, bármin is változtatnál konzultálj orvosoddal!