Használj combvédőt a fájdalmas kisebesedés ellen!

79
mini szoknyás lány

Nyáron a nők előszeretettel húznak szoknyát vagy rövid nadrágot a nagy melegben, azonban sokakat visszariaszt az összeérő combok miatt kialakuló kipirosodás, kisebesedés. Nem is hinnénk, hogy a probléma milyen jellemző, ugyanis a combok összeérése nem feltétlenül a súlyhoz, sokkal inkább az alkathoz kapcsolódik. Ha eddig tartottál a kidörzsöléstől és inkább a szekrény mélyére süllyesztetted a rövid ruhákat, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld a combvédőt!

Kipirosodás, kidörzsölődés, fájdalom

Ha neked is kidörzsölődnek a combjaid, akkor jó, ha tudod, hogy nem vagy egyedül, ugyanis rengeteg nőt érint a dolog. A fájdalom, kipirosodás és a dörzsölődés következtében kialakuló sebek nem csak a rövidnadrág vagy a szoknya viselésekor jelentkezhetnek, hanem akkor is, amikor harisnyát vagy egy vékonyabb anyagú nadrágot hordasz. A fájdalom sokakat arra késztet, hogy még a nyári hőségben is hosszúnadrágot viseljenek. Az interneten számos praktikát lehet olvasni, azonban ezek nagy része nem igazán válik be, legfeljebb csak rövid ideig jelent megoldást, aztán újra érezhetővé válik az összedörzsölődés és az abból következő problémák.

A combvédő szexi és egészséges megoldás egyben

A combvédő többféle kivitelben kapható, így akár csipkés változatot is beszerezhetsz magadnak, például az oké.hu webáruház kínálatából. Természetesen vannak szolidabb változatok is. De, a lényeg, hogy a combvédő alkalmazásával nem kell az összeérő combok miatti kipirosodástól és kisebesedéstől tartanod. Bátran viselhetsz szoknyát vagy rövidnadrágot, nem kell hosszú, vastag nadrágban szenvedned a kánikulában.

Természetesen nagyon fontos, hogy a számodra megfelelő méretet válaszd, mivel a túl bő combvédő lecsúszhat, ami kellemetlen pillanatokat okozhat, ráadásul így a kidörzsölődés miatti kellemetlenségek sem szűnnek meg. A túl szűk combvédő sem jó, sőt még rosszabb, mint a bő változat, mivel elszoríthatod a combodban a vérkeringést, ami komoly egészségügyi problémákhoz vezethet. A megfelelő méret kiválasztása érdekében célszerű lemérned a combod körméretét. Erre mindenképpen álló helyzetben, ruha nélkül kerüljön sor! A comb legszélesebb részén végezd el a mérést! A combvédő beszerzésével és viselésével a gardróbodban lévő hosszú, vastag nadrágokat is lecserélheted, illetve magabiztosan hordhatod a rövidebb darabokat!