Gyógyult pánikbetegek a sztárok között

988
gyógyult pánikbeteg sztárok

A világban minden tizedik ember szorong valamiért. Mint kimutatták, a nők kétszer annyian szenvednek ebben a pszichés zavarban mint a férfiak.

Talán elsőre azt gondolnánk a legnagyobb sztároknak problémamentes az életük, pedig ez egyáltalán nincs így! Azt gondoljuk, hogy számukra egyszerűnek tűnhet az élet, mert nem kell szorongani  a pénz, a megélhetés miatt.  A fényűző élet azonban nem minden, sokszor éppen a hirtelen jött sikert nem tudják feldolgozni. Vannak sztárok, akik tagadják érzéseiket, mások őszintén beszélnek az ilyen és más típusú szorongásos problémáikról.

Kendall Jenner egy interjú során elárulta, hogy az éjszaka közepén gyakran pánikrohamokra riad fel. Ilyenkor hosszan  légző gyakorlatokat végez és csak ezek után tud visszaaludni. Elmondása szerint túl sok negatív inger éri  a világhálón.

Adele elmondta, hogy ő sajnos nagyon labilis személyiség. Néhány nap leforgása alatt is képes depresszióba esni. Ez főként abban az életszakaszában erősödött fel, amikor kisfia megszületett.

Emma Stone színésznő először 2015-ben vallott betegségéről. Gyakran érezte úgy, hogy a szorongás miatt szinte megbénul. Anyukáját naponta többször is megkérte, mondja el mi fog következni a nap során, hogy még véletlenül se érjék meglepetések. Jó ideig még saját otthonát sem volt képes elhagyni. Egy idő után ezt megelégelve terápiára kezdett járni, így végül sikerült legyőznie saját félelmeit.

Ha valaki egyszer pánikbeteg lesz, hiába jön rendbe, a tünetek bármikor jelentkezhetnek. Meg kell tanulni kezelni őket! Megfelelő légzéssel és gondolkodással azonban kordában tartható a kellemetlen állapot. A pánikbetegség tünetei és kezelése című cikkünkben részletesen feldolgoztuk a témát, innen sokat megtudhatsz a betegségről.

Olvass tovább! Neked ajánljuk:

A pánik szindróma tünetei

Ez a megoldás szerotonin pánikbetegség idején

A pánikbetegség öngyógyítása így lehetséges

Mi történik az éjszakai pánikroham alatt?

Jó, ha tudod, mi áll a pánikbetegség lelki okai mögött

A pánikbetegség tünetei és kezelése