Aktiváld a belső erőd és gyógyulj meg!

134
öngyógyítás reikivel

Az öngyógyítás nem új a nap alatt. A hagyományos kezelések mellett igenis sokat tehetünk saját gyógyulásunk érdekében. Ez nem csak azt jelenti, hogy megfogadjuk az orvos tanácsait, eleget pihenünk, vitamindús ételeket eszünk és elegendő folyadékot fogyasztunk, hanem azt is, hogy mentálisan is magunkhoz ragadjuk az irányítást.

Az öngyógyítás beindítása a reikivel, mint energiagyógyászati módszerrel is lehetséges. Az öngyógyító folyamatok fokozhatók az energia csatornázásával.

Mi az öngyógyítás?

Olyan belső folyamatok lehetnek öngyógyító hatásúak, melyek segítenek helyreállítani, azután pedig fenntartani jóllétünket. Régóta köztudott, hogy a fizikai test egészségének egyik feltétele a mentális egyensúly. Az ezzel kapcsolatos öngondoskodás mindenkinek személyes érdeke.

Nem kell csoda értékű dolgokra gondolni, egyszerűen csak a megtehető preventív lépésekre kell fókuszálni, mint a stresszoldás, érzelem szabályozás, egészséges táplálkozás, mindennapos testmozgás, elegendő és pihentető alvás. Ezek hiányát közérzet romlással jelzi szervezetünk, amire minden esetben reagálnunk kell.

Ami betegséghez vezethet

  • Az energetikai egyensúly megbomlása
  • Szervi szinten jelentkező rendellenes működések
  • A tünetek rosszabbodását megakadályozó, tüneteket elnyomó vegetáció

Pedig a szervezet képes a folyamatos megújulásra, ha jól bánunk vele. Mit jelent ez? Hogy a mindennapi rutinunkat miképpen alakítjuk ki, milyen szinten tartjuk vitalitásunkat, milyen szemüveggel nézzük a világot, milyen gondolatok, érzések uralkodnak bennünk és milyen szociális háló vesz körül.

Aki hajlandó a rugalmas gondolkodásra, a változtatásra, sikeres lesz az öngyógyításban.

A reiki és az öngyógyítás

A Jikidenreiki a csatornázott energia által feloldja a toxinokat és az energetikai blokkokat, így hatékonyan támogatja a szervezet egyensúlyának helyreállítását. Mindez nem egyfajta koncentrációval vagy vizualizációval történik, hanem létrejön az energiaáramlás az elme kiürítésével és az érintéssel.

Rendszeres alkalmazása nem csak megteremti, hanem fenn is tartja az egyensúlyi állapotot, ezáltal:

  • csökkenti a stresszt,
  • enyhíti a fájdalmakat,
  • hatékonyan támogatja a gyógyulási folyamatot.

A reiki módszer bevezetése az életünkbe elégedettebb, békésebb életet biztosít a fizikai és mentális egészség mellett.